världens finaste pojke




update

Hej! Här var det tomt, men jag lever och mår fint! Fick en fråga igår om varför jag inte uppdaterar mer? Tjaaaaaa, bra fråga.. Det har varit så mycket just nu bara.. Eventuell operation för min del.. Fast inte helt säkert ännu, ska röntgas på måndag och sen får vi se vad det visar sig vara för problem med min mage då jag har sjuka smärtor nästan jämt! Sen funderar jag även vad det är som sparkar i min mage. Nej jag är INTE gravid. Det har varit så från och till sen graviditeten.. Vissa säger att det kallas spöksparkar och att det är väldigt vanligt, men jag kan t o m se på magen hur det rör sig och att det är spöksparkar köper jag inte! Så det ska jag ta itu med och fråga doktorn :-) Sen så har jag fullt upp med att vara mamma från morgon till kväll och sen mycket där till så vardagen går ihop.. Ni vet säkert :-) Men jag ska absolut försöka uppdatera oftare.. Och man får ju inte förglömma att det varit så mycket skit bland kommentarerna också som ni säkert märkt, folk vågar inte stå för vad de skriver osv. Jag kan ta kritik men förhelvete.. Stå för vad ni säger eller kom personligen fram till mig och säg vad ni tycker då så kan vi säkert komma fram till en lösning ;-) Så himla barnsligt så man har ingen lust att lägga ner tid på bloggen då.. Men jag ska ge det ett nytt försök :-) Nu ska jag natta lillis. Han är alldeles alldeles övertrött och sen ska jag göra lite nytta här hemma :-) blir eventuellt att åka och kika på ett hus idag :-) Wohoo, spännande! Puss

kvällsuppdatering

Vet inte vad som hänt med min mobil, men ni ska veta att nyss skrev jag ett sjuuukt långt inlägg, som bara försvann. Så nu tappade jag lusten till att skriva ett nytt .. Lika långt. Sjukt irriterande.
Fast iofs kanske det är appen som fått något tuppjuck.. men vi skyller på mobilen ändå.

Har PRECIS fått lillis i säng.. Ja ni hörde rätt! Han har bråkat hela kvällen och ville inte alls i säng. Han skulle bara busa .. Han hade nog gjort det hela natten om han fått. Men nuså sover både han och Marcus.

Föressten så har jag hällt kokande vatten över hela handen idag så har just lite svårt att skriva. Gjorde djävulskt ont om ni undrar :-)

Nu ska jag försöka sova så kanske både jag och handen är lite piggare imorgon.





Meningslöst inlägg men jag orkar tusan inte skriva om :-P


Sov gott vänner och ovänner









svar till Elin

Jo, jag såg ju. Gryyymt fin och sjukt vackra bilder du / ni fotat!

Nu har jag gjort och beställt boken. Hoppas den blir braa. :-)

STOLTA

Framsteg framsteg! Oj vad stolta föräldrar vi är : ))
 
 
Nu tänkte jag sätta mig ner och göra "det första året" bok på photobox :) 
Eliaz fick nämligen ett presentkort från libero på 229 kronor ! tack och bock!
 
Vi hörs mer senare. pusskram
 
 
 
 
 

älskade

Idag kom Eliaz fram till mig och ville upp i famnen, la sitt lilla huvud mot mitt bröst och sa mamma. Kan säga att mitt hjärta slog dubbla slag! Fy bubblan vad jag älskar min pojke!




Snabb uppdatering

Vi har precis kommit hem, vi har varit å hälsat på Jasmin och Noah och OJ vad den pojken vuxit. och så himla duktig på att gå är han också =) Småpojkarna hade iallafall jätteroligt. Lekte, lyssnade på musik, dansade och fikade =) sen när båda var trötta så begav vi oss hemåt.. Eliaz vägrade sova i vagnen så jag hade en tjurig och övertrött unge hela vägen hem, tur det inte är så långt!

På tal om tjurig! fy tusan vad trotsig, envis och mammig lillis blivit. och framförallt så har han blivit jättebusig, han gör hyss nästan direkt jag vänder blicken åt ett annat håll ;b

En sak är ju att han gömmer mina sprayer och lotioner etc. i tvättmaskinen.
en annan sak är att han gömmer sina egna kläder under soffan och trycker in dom så långt det går och ser sådär finurlig ut och låtsas som ingenting =))
Han har även börja krypa under våran säng och ligger där under och gömmer sig, Hittar jag honom så gapskrattar han och kryper långt in så jag inte får tag i honom :P

Ja, det är några av många saker han hittar på om dagarna :P


Nu ska jag städa undan och sen åka och krama min storebror hejdå!
Han och Elin ska ut och resa i nästan 3 månader? om jag minns rätt. Iallafall läänge. kommer sakna! =))


ha en fin kväll!


Bjussar på några bilder också.
 
 
 

nattlampan

idag fick vi nattlampan jag beställt och jag blev förvånad av hur bra den lyser upp i rummet, det måste dock vara ganska mörkt :) lillis verkar då helt klart gilla den, han la sig i sängen bredvid mig och tittade på stjärnorna, pekade och sa : titta där, och skrattade :-) så himla mys!


nu bums i säng för lilla mamman också, har varit en lång dag så det ska bannemej bli skönt att sova!!



Lycka

 
 

Ny vecka

Hej.
 
Hade fått en kommentar om att inlägget om "kommentarer"var bra skrivet.
Tack men jag skrev bara som jag känner. Jag blir så arg på folk som tror dom kan säga vad som helst åt andra och sen inte våga stå för det, det gör mig ännu mer förbannad.
 
Jag vet vem det är som kommenterat men det tänker jag inte skriva ut på bloggen.
Den personen kan inte må så bra själv när hn försöker trycka ner andra på det viset.
Men det är ju inte mitt problem.
 
 
Nu släpper vi det och hoppas att alla negativa kommentarer försvinner i fortsättningen för dom kan jag så gott vara utan!
 
hade över 200 klickningsr igår, undra varför ;) haha
meeen, kul att ni läser min blogg !! 
 
 
Nu ska jag få i mig nån mat och sen ska vi bege oss ut med vagnen.
Ha en fin måndag.
Puss!

Natti

nu blir det bums i säng så vi orkar med morgondagen. jag och lillis ska vara med jassa och Noah. å det står pulkaåkning och promenad på schemat :))


godnatt




Angående kommentarer

Detta är en öppen blogg, vilket betyder att vem som helst kan läsa och kommentera mina inlägg. Jag bloggar därför att mina vänner och folk som tycker det är intressant och roligt att följa mig i min vardag ska kunna läsa. Duger det inte för DIG så kan du enkelt och snabbt kryssa sidan Jag tar inte åt mig av elaka eller fjantiga kommentarer, skulle folk göra det så skulle nog alla som bloggar må mer eller mindre dåligt. Finns alltid någon avundsjuk som ska försöka trycka ner andra på ett eller annat sätt. Så till saken. Jag förväntar mig inte personliga påhopp i MIN blogg om det jag skriver OCH om mina bilder. Har ni ingenting annat för en än att lägga ner energi på att skriva om vilka miner man gör bilderna man lägger upp? Skriv något trevligt istället? Hoppas innerligt att det är småungar som sitter och skriver sådana saker. För är det vuxna människor så är det ju väldigt tragiskt.

Jag älskar dig, marcus


pulka

Igår var vi ute och åkte pulka :) blev bara en kort sväng då det var ganska kallt.

Hade premiär i nya overallen också!




finaste




kläder

kläderna från Nelly, och så är det lite andra kläder också.








beställde denna body men fick fel färg så den åker tillbaka.









skitbra halkisar från Nelly :))

















avslutar med några bilder på den finaste som finns!














svar!

Fick en fråga om jag inte skulle visa kläderna jag beställde från Nelly. och ja, givetvis. Jag har bara inte hunnit.

dom dyker om idag.


<3





Torsdag

Vaccinet gick bra (än så länge ingen feber) och så även 12 månaderskontrollen. Han är fullt frisk och han ser så fin och välmående ut. Alltid lika roligt att höra =) Just nu lagar jag mat. Eller jag väntar ju på att pottigratängen ska bli klar i ugnen så jag kan börja steka köttet. Döhungrig! Egentligen hade jag inte så mycket att skriva. Tänkte bara visa er en bild från nyår på Eliaz. Söööt med VÄLDIGT trött nyårsfirare :D

12 månaders vaccin

vilken dag, vilken kväll. ALLT har gått emot mig, precis allt. käpprätt åt helvete med andra ord. hoppas morgondagen bättre.
vi ska lyxa till det med thailunch iaf, möms! vardagslyx när det är som bäst.

men före det så ska Lilleman på 12 månaders kontroll, vilket innebär vaccin! nåja, det ska nog gå bra :))

vissa förändringar kommer att ske efter ikväll, iallafall för i MITT liv.
jag ser på saker och ting på ett helt annat sätt.
jag vet var jag har vissa människor och jag vet vilka jag inte ska lägga ner speciellt mycket energi på hädanefter! mer säger jag inte.


nu sova. nattinatten.


några bilder från nyårsafton














RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu