Blandade bilder !


ingen ro, ingen vila

blööh! skjut mig, någon. seriöst. jag är trött!!
blev ungefär 15 min vila för mig, om ens det. jag fick honom att sova men med min tuuur så ringer det på dörren precis när jag lagt honom i hans egen säng! tänkte direkt att nu är det kört. mycket riktigt, han vaknade!
å han ville inte somna om.
men det var bara ta upp honom och se glad ut :-)
pappa har precis varit förbi och hälsat på,, han kom förbi med en julklapp åt Eliaz!! åhh han kommer älska den :-)
bästa saken ever!!
nu vidare. hej hopp, gummisnopp!!

Brr..

sjukt kallt ute.. såg fram emot en långprommis idag. och så är det tyyyp 21 minusgrader ute! jag går då inte ut frivilligt idag. helst inte med Lilleman!

men nog tror jag vi får dagen att gå här hemma också.. :-) har en del jag ska fixa, men jag längtar sjukt mycket tills min karl slutar jobbet. han är typ bäst, för han får mig alltid på så bra humör och vi har alltid roligt tillsammans.
jag är så glad att jag har min lilla familj, kunde inte haft det bättre så jag är ju väldigt lyckligt lottad :-D



ska natta Eliaz som varit övertrött i en timme nu.. sen ska jag lägga mig på soffan och kolla ensam hemma och framförallt så ska jag ladda upp med ny energi tills Eliaz vaknar igen. låter som en bra plan!


hejdå









städa städa!!

trött mamma, deluuuxe!
det är fasen ingen lek att storstäda lägenheten med en liten pojk klängandes i benen OCH på dammsugaren.. nåväl, nu är det iallafall städat, rubb och stubb! så skönt!!

snart kommer älskling hem då ska vi avnjuta sallad till middag! möms!!






på bilden ser ni Eliaz som bankar på ytterdörren och vill ut :-) jag var ju tvungen att lyda order.. bara klä på sig och ta en prommis :-) skönt var det även fast det var lite kyligt! :)))







11 månader.

förresten så blev våran guldklimp 11 månader idag!
tiden går så fort.. var tog min lilla lilla bebis vägen?? :-)


vi älskar dig så fruktansvärt mycket Eliaz, du anar inte <3 !!

onsdag!

Alltid lika svårt att komma på en rubrik som passar till "allt och inget" inlägg! :-P

Dagen började med att vi åt mysfrukost, bara jag och Lilleman!

planerade att gå på öppnis men det blev bara en snabb sväng dit och sen på stan för lite shopping!

köpte ett par jättefina byxor och mockasiner åt Eliaz.
Efter det så gick vi raka vägen hem för att jag trodde Ronja skulle komma förbi, men det hanns inte så vi myste bara på här tills Marcus slutade jobbet!

Ikväll har vi varit hos Eliaz farmor och farfar en stund, han har lekt av sig ordentligt där för han slocknade direkt vi satte oss i bilen påväg hem :)

nu har vi alla lagt oss i sängen.. tänkte bjuda på några bilder och efter det säger jag godnatt :-)




















Hem ljuva hem


drömmar

haha.. jag och Marcus inatt..

jag: tycker såå synd om Eliaz.,
Marcus : nåå??!
jag: men allt det här med julstjärnorna och jul lådor och sånt..

kan ju även tillägga att vii åkt runt och
letat julstjärnor hela jävla dagen igår. jobbigt! tog tydligen hårt på mig ;-) haha

vet dock inte varför det skulle vara synd om lillis ;-)


man kan då säga vad som helst i sömnen.

Julpyntning

Idag sötnosar, så har jag, Marcus och lillis julpynta vårat underbara hem <3 men vi är inte riktigt klar ännu, så imorgon fortsätter vi :-) så mysigt med jul, älskar julen.. och nu blir den ännu mysigare då vi har ett litet barn också <3

vi har även hunnit vara och köpa två julklappar till åt lillis. Han har då verkligen varit snäll så mycket julklappar som han redan har, och den kommer växa ännu lite till :-P men han är ju värd det bästa våran älskling!

just nu ligger jag i sängen med två killar bredvid mig, som sover :-) huuuur mysigt?! väntar bara på att John b hämtar mig också! :-) vore fint för jag behöver mycket sömn just nu.

vi hörs mer imorgon.. med lite bilder så håll utkik..

godnatt






man blir som glad!

Igår sa min lillasyster att ALLA säger att eliaz är den sötaste ungen dom sett :-) vilka nu alla är, men det värmer i hjärtat :-)
För mig är han världens finaste och det gör mig så glad när andra också tycker det och när folk man inte känner kommer fram personligen och säger att han är så himla charmig och sööt! ville bara säga det :-) himla roligt!

kvällsmys

jajamän! vi har myst ikväll. vi tog våran prommis som jag skrev innan.. men vi hamnade hos Linda och Mattias där vi åt glasstårta, pepparkakor och drack teee framför uppfinnarna och sen hela Sverige bakar. och det var galet mysigt <3

nu är vi hemma , jag och lillis har redan myst ner oss under täcket.. nu väntar vi bara in pappan :-) har längtat hela dagen tills den här stunden då jag äntligen får soooova :-)


vi hörs mer imorgon.. sov goott.. för det ska jag!


lasagne a la Tessi

Hej!

helt slut i både kropp och knopp.. idag igen. känns som att man aldrig hinner sätta sig ner och bara känna lugnet! det är fullrulle från det att vi öppnar våra ögon tills det att dom stängs.
men det är ju så att vara mamma.. :-) men det är så sjukt värt det!

hursomhelst så har Caroline och Martin precis åkt, dom har varit här på middag, lasagne blev det :-) alla tyckte det var gott och gick från bordet mätta och belåtna! kul :-)


snart tänkte vi ta en promenad så lillis får sova i vagnen och samtidigt få lite friskluft, då vi kommer hem igen hoppas jag kunna lägga mig ner iallafall en halvtimme innan plutten vaknar igen :-)









Tröttmössa!

Gokväll!

pjuuh vilken kämpig dag.. både jag och macke har verkligen fått anstränga oss för att ens orka hålla ögonen öppna! :-P
men det gick och nu är det kväll, vilket betyder att vi snart får krypa ner under täcket :-)

vi har precis kommit hem från svärföräldrarna, vi har suttit där och pratat över en kopp kaffe. skönt att vara hemma igen, så sjukt trött.

Förresten så hittade vi en skitfin julhissgardin till pojkens rum idag. så den åkte upp pronto! :-) himla nöjd! orkar inte lägga upp någon bild här av olika anledningar.


nu kolla bonde söker fru.
ha en fortsatt trevlig kväll Gott folk <3

Gokväll

Hej mina vänner.. och ovänner :-P

Idag har det faktiskt inte hänt speciellt mycket.. imorse tänkte vi ta våran obligatoriska morgonprommis men då Marcus sa att det var -15 på morgonen så kändes det mer lockande att fortsätta mysa under täcket. MEN hör och häpna, vi GICK iallafall.. men gud förbannat vad vi frös.. helst om kinderna.
Men skönt var det med friskluft.. tyckte nog Lilleman också.


Ikväll har Marcus släkting Patrik hälsat på.. första gången jag träffade honom så det var trevligt. Vi fikade och surrade över nån kopp kaffe .. han var ändå här rätt länge, 3-4 timmar. :-)

Och efter att han åkte hem så tog vi en till prommis så eliaz fick sova lite och när vi kom hem så kollade vi ett avsnitt av stalkers på tv3play. Intressant program men ändå hemskt för de utsatta :-/


jo, förresten så råkade julgardinerna åka upp idag.. kunde fasen inte hålla mig! åh vad jag längtar till julen. så himla myyys <3




jag älskar dig!!




storhandling och storstädning !

Hej!

pjuuh! vilken dag. vi har minst sagt varit duktiga idag! guldstjärna till oss.

först när vi vaknade så åt vi gofrulle, sedan klädde vi på oss och for ut med pulkan, gick förbi banken och en runda runt stan.. så skönt med morgonpromenader. love it!!
-
efteråt for vi och storhandlade på Ica och Lilleman fick åka i bilvagnen för första gången och han minst sagt älskade det! :-) han satt och brummade och de flesta människor som såg honom sa *nåååå, fan vad söt* :-) kul.
sen for vi på dollarsTore och köpte en matta till dörren sen raka vägen hem för STORstädning.. så nu luktar det gott här hemma. love it!

nu vidare mot kyrkogården för att tända ett ljus åt Marcus morföräldrar.


hörs mer ikväll!


















Emil i Lönneberga

Hatar söndagar, helst när Marcus jobbar till 18.00. Seegt! tur att han kommer hem snart!

jag och Lilleman har iallafall myst på hela dagen. varit på två promenader, mycket härligt väder idag! och däremellan så har vi hunnit titta två Emil filmer :-P

har även hunnit duscha och gjort en välbehövlig kroppsvård med allt vad det innebär! mycket skönt.

just nu ligger pojken och sover, jag har plockat iordning här hemma efter att Lilleman härjat :-P såg ut som om man slängt in en bomb i lägenheten :-P busungen!


nu förbereda för middagen :-)






godmorgon !

Jag och lillis har precis vaknat och ätit frulle!
nu sitter vi bara och myser i soffan framför nyheterna.. funderar starkt på om vi ska ta en långprommis här om en stund! lockande tanke, mycket.

igår var vi ju på julmarknaden och fick träffa tomten, hans nissar och en ren. Eliaz skrattade hela tiden han såg något intressant och låt "uuuh!!" som är hans favoritläte.. himla gulligt!

när vi kom hem så gjorde jag korvstroganoff och spagetti tills Marcus kom hem kl 18.00 .. sen har vi varit och handlat och bara myst på här hemma <3
























Min lilla tomtenisse <3


Tomtarnas vinterspel

 
Har kommit hem för en stund sen. Jag ,Emma och lillis har varit på stan och tittat på tomtarna som tävlat i olika grenar.  Riktigt mysigt men det blev inte så långvarigt eftersom att det var så jäkla kallt.. och sen såg man inte så mycket heller när folk ställde sig ivägen hela tiden. Men sånt få man ju räkna med  =) 
 
Vi tänkte ta en fika på stan också, men det var proppfullt överallt och jag hatar att trängas, helst då man har ett litet barn.. de flesta tänker bara på sig själv och puttas.. så vi for hem till klockis och gjorde kaffe här istället =)
 
Vid 15 tiden tänkte vi gå en sväng på julmarknaden, så får Eliaz sova lite i vagnen.. brukar vara så himla mysigt att gå på den, få lite julkänsla ..  ! = ) hoppas bara inteman fryser ihjääl, jag som är så frusen av mig :/
 
Hade ju planer på att åka till Jasmin som fyller år idag ( Grattis vännen!), men det får bli imorgon då det finns lite mer tid.. så grabbarna får leka lite med varann också!
 
 
 
 
Nu ska jag byta blöja på lillis och sen börja göra oss iordning för lite marknad! Ska försöka klä mig så jag inte fryser denna gång! brukar ju inte vara expert på den biten,om man säger så!
 
Ha en fin kväll !
 
Pusskram
 
 
 
 

kvällsuppdatering

blööh.. trött som tusan men har ju faktiskt lovat er ett litet inlägg ikväll :) så här kommer det!

jag har precis fått Eliaz att somna, hade hoppats på att få honom att somna vid 21 så jag hade fått lite ensamtid med min älskade Marcus. sånt behövs.. man glömmer ofta bort sånt eller så hittar man inte riktigt tid för det då man har en liten plutt tillsammans. men tycker ändå vi lyckas rätt bra :-) vi båda anstränger oss för att vi inte ska tappa bort varandra i det här småbarnsföräldrar livet :-) känns riktigt bra! och är så glad över att vi blir bara mer och mer kär i varandra för var dag som går! han är verkligen mannen i mitt liv.. släpper honom aldrig <3

blev bjuden på tacos hos mamma ikväll, så vi har varit där och socialiserat oss lite.. min fina familj.. åh vad jag älskar er!


snart sitter jag och skriver i nattmössan så det är nog bäst jag avrundar här (med lite bilder som jag lovat), ska ju faktiskt upp rätt tidigt också för jag och min älskade son ska på stan och titta på tomtarna :-) mys!!

någon annan som ska?? :-)

























Utvilad och glad mamma = en väldii bra mamma

Så äre ju faktiskt, och jag har fått sova goode länge idag! tack min son ;)

Det har ju, som ni märker inte varit speciellt mycket uppdatering under de senaste dagarna. Det är nog faktiskt för att jag försöker hitta på så mycket roligt som möjligt tillsammans med lillis om dagarna, vila när han vilar and so on.. ni fattar?! så bloggen kommer ju faktiskt i sista hand, vilket jag hoppas att ni förstår.


Försöker uppdatera rätt så mycket på facebook så nära och kära kan hänga med lite vad som händer i vårat liv.. vilket många uppskattar. Och på facebook så väljer jag ju också själv vilka jag tycker ska FÅ ta del av det, himla bra !



Marcus fyllde ju år i onsdags så jag har bakat och donat ända sen i måndags. Tårtan gjorde jag samma dag som han fyllde år och den tog slut igår.. Riktigt glad över att alla tyckte den var så himla god :) blir att göra en likadan till lillis ettårskalas! <3


Dagarna går så himla fort så man hinner ju knappt med själv, snart julafton och lillis fyller 1 år om lite mer än en månad.
På tal om julafton, i början på December så sticker jag,Eliaz, marcus, Linda och Mattias till storforsen för att gå på en himla mysig julmarknad, äta julbord på kvällen och sova på hotell över natten!.
Ser verkligen framemot det, få lite julkänsla och bara mysa på Tror och hoppas att även Eliaz kommer tycka det är roligt att träffa tomten osv ;)


Nu ska jag och plutten kolla film, sen åka på dollar å köpa stearinljus ( ljusförrådet börjar eka och det är ett BIG NONO !!)


Ikväll tänkte jag uppdatera med lite nya bilder, håll utkik.





mjölkstockning!

jag säger bara de, fyyfan vad ont! har aldrig haft mjölkstockning förut och nu efter 10 månader så kommer det som en käftsmäll.


kände av lite igår på kvällen och inatt hade jag så ont att jag knappt kunde sova. väckte eliaz så stackarn fick suga men det gjorde så fruktansvärt ont då han sög så jag visste inte var jag skulle ta vägen.

ringde iaf sjukvårdsupplysningen på morgonen och de fixade en tid till läkaren. halv 4 har jag varit där och kollat om jag hade nån infektion men inte det. han skickade hem mig och gav lite tips om hur det skulle bli bättre.

har precis tagit en varm dusch och
handpumpat så det har faktiskt blivit lite bättre men än gör det ont! fuck you mjölkstockning!!!!!


blääää, nu vila så jag blir bra nångång??

hejdå

busunge!

vi fick den busigaste ungen, men också den sötaste!!












blööh!

hejhopp! seg dag men glad är jag för det.. lite trött också men det beror nog mycket på förkylningen som dock äntligen håller på att ge med Sig *peppar peppar*!

har nattat Eliaz för inte allt för längesen. det är en himla procedur när han ska nattas för han ska ligga bredvid mig, i våran säng tills han somnar.. sen efter att han somnat så måste jag, försiktigt föra över honom till hans egen säng. vilket jag gjort nu!

skulle bara gå på toa och plocka undan lite och sen lägga mig i sängen för att vila. jag tänkte *ååh vad skönt det ska bli, Eliaz sover, Marcus är på jobbet och jag har heeela sängen för mig själv*.

jag hinner precis bara BLUNDA så hör jag *mmmmm..ammamm* och så skrattar han där för sig själv!

yes halleluja! :-/ nåja, bara kliva upp och vara en glad mamma :-) kanske vi klär på oss och går ut å buselibusar :-)

låter som en idé!!

pöss

1 November

1 november och nästa månad är det jul.. och framförallt lillis födelsedag! kan ni tänka er?? våran skruttunge blir ett år snart!! :-) helt otroligt vad tiden springer iväg..

började längta idag.. efter den dagen då jag och Marcus bestämmer oss för att Eliaz ska få ett syskon. så himla mysigt. barn är det bästa som finns och att vara förälder är en oslagbar känsla! den absolut bästa känslan som finns!


hursomhelst så har jag och Eliaz precis kommit hem, vi tog en snabb prommis.. blev inte så långt då vi båda fortfarande är snoriga! hoppas på att vara friska imorgon så vi kan gå ut i snön och busa :-)


nu ska jag natta pojken och sen försöka vara lite produktiv!


pöss!!







RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu