Fredag!!

Hej bloggen!

 

Jäääävligt dålig uppdatering men jag har inte haft någon lust till att blogga på några dagar, varför vet jag inte men det verkar som att bloggsuget kommer lite då och då bara =/

 

Igenting speciellt har egentligen hänt under dessa dagar men jag tänkte uppdatera med lite bilder osådär idag =)

 

 

Eliaz växer och vääääxer, jag hinner knappt med.. Hallå ?! =) tiden går alldels för snabbt.

Han har redan börjat gripa i saker och slänger iväg gosedjur osv : ) haha.

Han har även kommit på något nytt och det är att suga på sin underläpp, ser lite roligt ut :)

Bjuder på lite bilder så får ni tycka och tänka själva :P visst har han blivit stooor? :D

 

Fast o andra sidan så hade det ju varit konstigt om han blev mindre ;)

 

Hörs mer senare för nu vill min son ha mammas uppmärksamhet!

 

puss

 

 

 

 

Här RIVER han sitt babygym ;)

 

 

 

 


Dopkläder!

Hejhopp ! Ett tag sen sist, I know ! men här kommer ett litet inlägg nu medans jag faktiskt har lite tid över!

 

 

Jag håller på att kika lite på klänningar eller någon snygg tunika till dopet men hittar inget som faller mig i smaken, någon som har något tips på hur man kan klä sig? :D vill såklart ha något vitt!

 

Föressten Evelina! du skulle väl kolla runt lite, har du hittat något ?;)

Jag och Evelina ska ju klä oss likadant med tanke på att Evelina faktiskt har fått äran att vara Gudmor eller fadder som man säger nuförtiden! :)

 

Hursomhaver så har jag, Eliaz och Marcus varit ute på en promenad för en stund sen, mycket skönt!! snart ska vi åka och handla för mamma Therese ska minsann ställa sig och baka idag ;)

 

 

nu kallar plikten.

 

 

puss

 

 


All I ever wanted

 

 

 

Hej !

 

Har fått en deeeel klagomål (?) angående uppdateringen .. I KNOW .. men det är mycket =/ helst när jag har min lillskrutt som ska tas hand om .. men jag ska lovar att jag ska försöka uppdatera mer än vad jag gör! :)

 

Igår var jag och Eliazen och hälsade på Lisen och lilla Liiam, hyfsat mysigt =) Det måste vi göra om ... SNART!

 

Huursomhelst, jag och lillgrabben har precis kommit hem. Vi har varit ute och promenerat, det är det lättaste sättet att få en övertrött Eliaz att sova!! Nu ligger han i vagnen ute på balkongen och sover så vi får se när han vaknar, hoppas han får sig lite sömn iallafall!!

 

Jaha, annars då..

Jag har suttit och planerat lite inför dopet den 19 Maj, Känner mig stressad och jag tål inte stress :O och jag behöver förfasen inte ens stressa, det är en månad kvar, plus att både farmor och Lisen har erbjudit sig att hjälpa till med bakning, om jag behöver hjälp. Tycker ju om att baka själv men vad jag hinner är en helt annan sak! =)

 

 

Tänkte bjuda på lite bilder innan jag ska börja med städningen här hemma =)

Vi hörs lite senare vettja!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eliaz Oliwer Andersson

Jag vet helt ärligt inte vad jag skulle gjort utan min underbara son!

Du är så förbannat vacker pojken min, mamma och pappa är jäääättestolta över dig!

 

 

 

 

Du har fått världens bästa föräldrar, vi kommer finnas för dig hela livet - oavsett vad.

Eliaz, vi ÄLSKAR dig mest av allt!

 

 

 

 


Borta bra men hemma bäst


Godmorgon =)


Idag är vi bokstavligen talat TRÖTTA. Det blev en lång dag igår i Haparanda! Men väldigt skönt med lite miljöombyte!

Vi fick med oss massssor med saker, som vanligt. Bland annat så köpte vi en stor svart lykta att ha på balkongen, saker åt Eliaz och lite annat smått och gott =)

 

Eliaz på IKEA med mamma och pappa =)

 

Jaha.. whats new?

Jag har precis lagat mat åt Marcus så att han har en matlåda till jobbet och snart ska jag och Eliaz skjutsa honom till jobbet.

Idag har jag bokat tid för vaccination för lilleman, nästa vecka på Tisdag. Skönt att få det bortgjort.

Skulle också ringa och boka tid för dopet vi tänkte ha i Maj men de hade visst stängt idag så får prova ringa imorgon! Idag ska det planeras och fixas så att jag slipper göra allt i sista sekund! Jag brukar ju ha en förmåga att stressa upp mig så jävla lätt!

Det är ju inte heller BARA att ha en liten busunge hemma som man ska sköta 24/7 =)  hehe

 

Föressten så tror jag inte att Eliaz tänder är så långt borta, han har blivit alldels hård i munnen och vit på tandkött och gom! så vi får se när de dyker upp !

Han har utvecklats så mycket på sista tiden så det är helt otroligt =) det är så sjukt roligt att följa honom i hans framsteg !

 

Hmm, "har jag fötter" ;)



Eliaz idag på morgonen ! det är så otroligt underbart att bli väckt av min lilla busunge, varje morgon ;)
















Planering inför dop !

Hej allesammans!

 

Har ni haft en bra påsk?

Det har jag, för jag har fått fira påsken med min underbara familj !

 

 

Idag har Marcus jobbar dubbla skift så jag och Eliaz har saknat honom grymt mycket idag, imorgon är Marcys ledig och då drar vi till Haparanda! vi tänkte gå igenom ikea lite snabbt och sen kolla ett par nya skor åt mig!

 

Jag har suttit och planerat lite inför dopet som vi ska ha i Maj .. vill inte ha något speciellt stort dop men helt klart vill jag ha ett fint och välplanerat dop :) det kommer bli braa!!

 

 

 

Just nu sitter jag och kollar BB och Marcus har precis kommit in genom dörren så snart kryper vi ner under täcket och myser hela familjen! Eliaz ligger redan och blåser på för fullt i våran säng ;)

 

Hörs imorgon!

 

 

puss


HAPPY EASTER

Hej hopp och glad påsk på er allesammans! =D

 

Jag, Marcus och Eliaz har precis kommit hem från en dag ute i "skogen".

Vi har varit och grillat med Linda och Mattias, mycket trevligt och JÄTTEmysigt!

Nu har vi duschat, tvättat kläder och städat lite, ikväll ska vi bara mysa - Evelina och Magnus kanske skulle kika förbi en sväng här lite senare =)

 

 

Från idag

 


Vad har hänt annars då?

Inte så mycket faktiskt. Vi har varit och promenerat, kollat film och bara myst på. På tal om film, har ni sett nya svensson svensson filmen ? om inte, se den! jag rekommenderar den starkt, riktigt bra =)

 

 

Egentligen skulle vi åkt till killingi idag och firat våran påsk där men Marcus morfar är hostig och vi vill ju inte att Eliaz ska bli sjuk igen =/ så det får bli nästa påsk istället.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puss

 

 

 

 

 

 


Påskvecka

Påskvecka och vi har inga planer på vad vi ska göra under påsken, kanske åker till pappas stuga i piteå ? får helt enkelt se : ) skulle vara mysigt nu när det är Eliaz första påsk och allt =)


Jaha, whats new?
Det har inte hänt nå speciellt mycket, Eliaz ögoninflammation har försvunnit under natten så det är ju ett STORT plus, hoppas nu bara hostan försvinner snart!


Måste ju få skryta lite om min kille.

Jag är nog väldigt lyckligt lottad, har fått den nya sony xperia s av honom som kommit ut i Mars ! tokglad tjej =)



12 megapixels kamera och en massor av roliga finesser!
Här ska fotas!




Igår fick vi föressten upp våran lamellgardin på ballisen. Min farfar var hit och kapade den 200 cm långa stången till 170 cm =) så det löste sig !! for snabbt och lämnade tillbaka den kortare till jysk =) inga pengar åt skogen med andra ord ;) hehe

Det blev iallafall jättebra.



Jo idag har vi varit förbi ungdomsmottagningen för attt jag mår illa nästan hela tiden, det har nästan börjat bli jobbigt =/ Men dem sa att det kan vara pga mina minipiller ! får se om det går över annars måste jag byta. Var nästan lite orolig att jag var på smällen IGEN. Men icket ;) skönt att kunna utesluta en sak iallafall.


Nu ska Eliaz få bada lite så han blir ren sen ska vi mysa ner oss under täcket framför en film !

Livet är bra!!




Vi hörs vettja!






Läkarbesök

Hejhopp !


Idag har Eliaz varit på 3 månaders kontroll hos läkaren, det blev dock ingen vaccination den här gången heller eftersom att han fortfarande är lite snuvig.
Förra gången ringde jag ju och avbokade besöket vilket jag inte hade behövt, hade kunnat åka dit på kontrollen och skippat vaccinationen som jag gjorde nu, det är så svårt att få läkartider så man måste passa på när man väl fått en, även om han är lite förkyld.

Allt var hursomhelst bra men då vi kom hem så fick han ögoninflammation!! hojja, lilla stackaren. Dock så är det mycket vanligt att barn får ögoninflammation då de är förkylda.. hoppas det försvinner snabbt.


Idag har Marcus varit på geracom och köpt den nya sony xperia S som kommit ut i Mars, riktigt fin..  och jag fick den ;). supergullig pojkvän och jag är ju såklart världens lyckligaste flickvän som visst råkar vara med honom.. hihi.




Idag har jag varit förbi jysk och köpt en lamellgardin som är 150 bred, så i veckan smäller vi upp den.. hehe.

Någon som vill  köpa den som är 200*250 så är det bara hojta till! Den är helt ny.





nu kallar plikten,hörs mer ikväll =)




Kärlek till er













april april, din dumma sill...

Hej !


Idag är det första April och idag får man luuuuras ;) hähä !!


Idag har Evelina varit på besök, vi tog en promenad i det fina vädret och sen gick vi upp till mig och tog en kaffe och surrade en massa =) Just efter att Evelina farit så kom pappa, Charlotte, lillasyster och Cassandra hit på kaffe, riktigt trevlig dag !


Marcus har precis varit och tvättat Audin på Atlas och nu sitter vi och kollar kontoret, haha .. jag stör mig så fruktansvärt mycket på Ove Sundberg men det är SÅÅÅÅ min humor så jag måste kolla den, man får sig ett gott skratt =)



Imorgon är det Måndag, en ny vecka börjar... känns underbart. Ska lägga i en högre växel vad gäller träning ! yey. supertaggad!


Nu återgå till tv:n.



Bjuder på en bild på det finaste som finns







RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu