Söndag och reeegn !

Men hallådär, det var inte igår :)
 
Tänkte slänga in ett kort inlägg nu medans busungen sover så sött!
 
Idag tänker familjen Andersson/Sundqvist bara strosa runt i mjukiskläder och bara mysa heeela kvällen, inte lyfta ett endaste finger i onödan. Låter bra bra ? =) Möööjligtvis att vi åker och köper lotter ikväll och spelar lite bingo, å hoppas på storvinst såklart!
 
Imorgon åker vi till Kiruna, rätt så tidigt gissar jag .. Det kommer bli stor affär imorgon men vad säger jag inte :) Efteråt tror jag att jag ska springa runt på stan en stund och kolla lite kläder ! Tänke gå på kappahl och kolla om jag hittar en newbie sparkdräkt som vi tänkte köpa förra gången vi var där för den fanns i storlek 74 men då sa vi att vi väntar ochg köper den i Gälli istället för jag visste att den skulle finnas där i 74 meen såklart så var den SLUT så jag ångar mig lite smått att vi inte köpte direkt för jag tycker om den jättemycket :) Hoppas den finns kvar i kiruna!
 
 
 
Btw, i förrgår så sa Eliaz ammma för första gången.
 
Vi var hos min mamma och åt så gick jag från bordet, då började han gråta och tittade efter mig och sa ammma!
 
Så jävla underbar känsla <3
 
 
Nuuuu så vaknade hjärtat så ska gå till honom!
 
 
 
En ny bild på Eliaz 8 månader gammal!
 
 
 
 
 

svacka!

Hej !

Som ni märker så har jag en rejäl svacka just nu, det kommer att komma inlägg lite då och då men inte allt för ofta.

Jag har verkligen inte tid att sitta och blogga om dagarna just nu. Eliaz har den såkallade separationsångesten, jag ska vara med precis ööööverallt. Lämnar jag rummet, ja då sprutar tårarna och han säger mam dadadda, typ.

Sen så är jag väldigt trött och slut om dagarna och jag vill ju såååklart vara en pigg och glad mamma från morgon till kväll så bloggen får faktiskt gå i sista hand.

Hoppas ni förstår.

puss!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu