*

 
 
Bjuder på en låt som har spelats mycket idag ;b

Halvåring!

Hej!

Idag blev våran älskade prins en halvåring! Tänk vad tiden rusar iväg. Ett halvår sedan jag legade på förlossningen och hade så himla ont! Känns som igår! ;b

Bara 6 månader kvar då så fyller han 1 år. Stora killen <3




 

Hold it against me

Godmorgon eller något, jag och Eliaz har iofs vaknat klockan 9 idag men tog en 5a bredvid lilleman nyss.
Det var guuudomligt skönt! Han blåser iaf på ännu, men gissar att han vaknar vilken minut som helst, så får skriva det här inlägget ganska snabbt så man slipper avbryta mitt i allt, för då glömmer jag allt jag tänkt skriva! 
 
Tänkte först och främst säga att jag är less på att bo på en byggarbetsplats .. de håller ju på att göra gården här på laestadiusparken, de ska grävas och asfalteras osv osv.. så nu får vi inte stå på våran egna parkering på 2 veckor. 
Lite trist äre också att Eliaz inte kan sova sina stunder om dagarna då det lever fan här utanför och hela lägenheten skakar uta bara fan. Känns som att hela huset håller på att ramla ihop. 
 
Visst förstår jag att de måste få göra gården och att de måste arbetas men kunde de inte gjort färdigt allt innan man fick flytta in? förstår då inte jag!
Nog för att det var samma visa på gamla stället men iallafall! Åhh, vad jag klagar! :p men det blir så när man har en liten här i lägenheten. Hade nog inte klagat lika mycket annars.
 
 
 
 
 
Nog om det!
 
Idag har jag suttit på ballisen med en kopp kaffe i handen, och håll i hatten nu! Det var SOL ute. Ett tag iallafall =) Skönt vare! Passade på att sola lite och måla naglarna medans Eliaz sov, som man typ aldrig annars hinner göra!
 
 
 
 
Marcus slutar vid 5, då ska vi snabbt åka på lindex och kolla lite kläder åt Eliaz och sen kanske ta en fika ute någonstans.. Myyyysigt!
 
Nu ska jag avrunda här och ringa min karl och fråga hur det går på nya jobbet ! =)
 
 
puss!
 
 
 

Det går bra nu !


Lycka


Sunday !

Heej alla glada.

Just nu sitter jag här med Eliaz i famnen och har precis putsat hela inglasningen, ouff.. tur som fan att man inte göre varje dag !!

hgnjhbffvfvmkl,lp h

heheee de var från Eliaz, han ville vara med o skriva på mammas blogg.

Hursomhelst så tänkte jag bara be om ursäkt till er som väntat på min f-berättelse men som aldrig dykt upp. Jag har helt glömt bort att skriva klart den och lägga upp den.

Men den kommer förhoppningsvis att dyka upp under veckan som kommer som jag skrev i tidigare inlägg.


Nu ska jag umgås med sonen, sen fylla kistan med lite käk :)

puss!

*-*

elisabeth Om: Rent och fräscht IP: 90.239.117.128
 

hur går det med din f-berättelse? :)
 
 
Svar: Jag har inte sett din kommentar förrän nu ?! såg att den var skickad i februari? skumt ;S
 
Jag har HELT glömt bort att lägga in den :b sorry!!
Bra att jag såg din kommentar, den kommer att dyka upp på bloggen under veckan som kommer !!

HAHA (?!)

Anonym IP: 95.199.149.107

 Kallar du Piteå för söderut ? 
 
 
 
 svar :
 
Vore trevligt om ni kunde skriva vem det är som kommenterar ?
 
 
Föööre första, vem sa att vi ska till piteå ? föööre andra, Piteå är väl ändå söterut för oss som bor i Gällivare ?!
 
Korkad kommentar!

Filmtajm!

Gokväll ! =)

Kvällen har bestått utav mys mys mys och åter myyyys med min underbara son.
Emma kom ju dock förbi och hälsade på här på kvällskvisten ( för er som inte vet så är det Eliaz moster ). Grymt trevligt med sällskap. uppskattas till tusen!

Nu, tills Marcus kommit hem så tänkte jag slå igång en film som heter: He's just not that into you.
Den hade fått blandade betyg meeeen den duger säkert att halvglo på tills älsklingen kommit hem!
Tänkte ju hinna mysa lääänge med honom ikväll för nästa vecka jobbar han igen (!!). hojja :( Men näst nästa vecka så drar vi söteruut igeeeeeeen, woopwoop ! så jävla skönt att komma bort.
 
 
EGENTLIGEN är han ledig hela nästa vecka men han har ju fått nytt jobb så nu kommer han att byta veckor!

Nåväl nåväl , hade inte så mycket mer på hjärtat! Vi hörs helt enkelt imorgon.

Tjohoo !

<3

 
 
Min kärlek till er går inte att beskriva !

Underbara sommar!!

HELT otroligt, vi fick sommar tillsist! 
 
Eliaz första midsommar igår och den har varit så bra som den bara kunnat bli .. jag har inte druckit ( som ALLA andra i den här stan ) Men jag ljuger om jag säger att det inte hade varit gott med en kall öl igår ! Men nästa år så kanske man tar en eller två och myser på med familj och vänner ! =) Det kommer ju fler sommrar ( då jag inte ammar ) =b
 
Hoppas ni också haft/har en underbar midsommar!
 
------------------------------------------------------
 
Idag på morgonen for vi och köpte frukostfrallor på kvantum, sen satte vi oss på ballisen och åt en otroligt god frukost innan det var dags att laga middag så marcus har mat på jobbet, som den duktiga flickvän jag är! ;)
 
Marcus har åkt på jobbet för ett tag sen, jag och grabben har suttit i inglasningen ett tag ( var tvungen att öppna hela inglasningen idag, det blir så jäääävla varmt där inne..man kan knappt sitta där dåå det är +15 ute.
 
 
 
 
Jag vet att jag lovade er bilder igår men jag kom hem rätt så sent och så kom min lillasyster förbi på kvällen.
Sen for jag och lillisen iväg och hämtade marcus från jobbet.
 
Bjuder på nåra nu istället.
PUSS
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag ta och föra över alla mina TUUUUSENtals bilder på Eliaz till usb minnen ifall något händer med datorn, sen ska jag framkalla en massa också =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy happy daaay !

 
 
 

Midsommar!

Midsommar idag och vädret verkar vara lite sisådär.. det var ju soooligt på morgonen och sen kom det regn, å nu är det sol igen! hoppas att det blir fint här mot kvällen iallafall!
 
Eliaz somnade kring 12 tiden igår och jag å marcus vid 2 (!!) tiden, och såklart så vaknade vi klockan 11.. t o m Lillgrabben blåste på lika länge som oss!
På tal om att sova.. Jävlaar vad eliaaz har börjat ta stor plats i sängen, han är som en jäkla propeller ! ;b haha.. man kan vakna av att man får en rak höger eller en fot i ansiktet :P söthjärtat!
 
 
Jahaa idag då ?! Marcus jobbar ju EM så jag och Eliaz ska brumma iväg med audin till mamma(mommo) och grilla å mysa på ! Kommer bli en kanonkväll tror då jag =) Synd att inte min andra halva kan vara med oss. Men vi passade på att "fira" midsommar imorse med jordgubbar och grädde på balkongen, mycket trevligt!
 
 
Nu ska jag avrunda här.. tänkte bjuda på bilder ikväll då jag anlänt till lägenheten igen, ;)
 
 
 
Glad midsommar på er allesammans !
 
 
 

Sockerfri månad!

Igår började jag min sockerfria månad! skulle egentligen börja 1 Juli då det har varit midsommar osv men började redan igår, taggad som fan ! =)

 

Kör även 10 minuters hemmaträning varje dag .. men har fått för mig att det ger bättre resultat om jag köper mig ett hopprep och hoppar sisådär 15 min varje morgon. Jag ska fixa det här! - 10 kg (om inte lite mer) om 2-3 månader har jag bestämt!

 

Känner mig redan på bättre humör, utan allt socker. Vet att det kommer bli en aning tufft men när jag verkligen vill något, då är jag envis =)


it will be fun, they said

Hej bloggen!

Vaknade kring 9 tiden idag, gjorde oss iordning och for på bvc. Lilleman väger nu 6770 Gr och är 65 cm lång!

sen for vi på thai, det blev våran frulle/lunch, mycket gott !

Och sist men inte minst så åkte vi och köpte en tripp trapp trull stol och lite annat smått och gott åt Eliaz!

 

 

 

 

Eliaz idag på morgonen <3

 

Nu har Marcus åkt på jobbet, igen.. och Eliaz sover .. som vanligt vid denna tid =)

 

Jag ska passa på att städa. Slängde snabbt ihop en tonfisksallad åt marcus innan han åkte på jobbet ( Lyckas alltid blir så jävla stökigt i köket när jag lagat mat ) :b haha..

 

Jo föressten, innan jag avrundar så tänkte jag visa er vad jag beställt för kläder! Ps, köpte kläder åt Eliaz iallafall ( kunde inte hålla mig ;) )

 

 

 

 

 

Och lite annat men hittar inte igen det, får visa när det ramlat ner i brevlådan!

 

Hörs.

 

 

 

 

 

 


whats your number

Eliaz har somnat, förhoppningsvis för natten...

och Karln min anländer när som helst!

Laddat hem en film som vi kickar igång då han kommit hem =)

 

whats your number




någon som sett den??=)


when you say nothing at all

Tummen ner för dig !

 


even the best fall down sometimes

Tjena!

 

Usch vad äckligt trött jag är idag, igen!!!

På mornarna då Eliaz är pigg och ska upp och leka så är jag som en jävla zombie, vad fan är det för fel på mig ??

Jag brukar inte vara såhär trött och det jävliga är att jag blir så jävla grinig på morgonen också, så fort marcus säger något så ryter jag åt honom .. haha :b hojja, stackarn! Men det är bra att jag märker det själv. SKÄRPNING Therese!

 

Eliaz ligger och sover, och Macke är på jobbet.. Jag själv har precis ätit middag.. Sallad och makrill i tomatsås. fasen vad gott det är .. och nyttigt!

På tal om sallad, jag köpte en salladsslunga då vi var i piteå .. Bästa köpet någonsin !! Jag som älskar sallad kan nu göra en sallad som håller några dagar extra och inte bara det, den blir ju så förbannat mycket godare! Om ni älskar sallad och inte har en sådan så säger jag bara, köööööp ! :b

 

Jaha, annars då ! Jag har klickat hem lite kläder igår och hoppas dom hinner komma i veckan. 
Är spyless på mina kläder så nu ska jag förnya garderoben lite! Känns som att man lägger alla pengar på att köpa kläder åt lilleman och kom på mig själv idag när jag knappt kan stänga hans byrålådor ?! *kanske ska vänta en eller två veckor innan jag beställer mer åt honom* hehe Men han är värd det bästa och sen är det ju så förbannat roligt med babykläder ! ;)

 

Nu ska jag avrunda här och städa lite .. tänkte egentligen göra det för många många timmar sen men då kom min fina mamma förbi! Mycket trevligt.

 

Vi hörs vettja!

 

kyss


Sommaren, var är du?!

Vinterdepp mitt i sommaren .. eller mja, det SKA ju vara sommar vid den här tiden men vettefasiken om jag vill kalla det för sommar. Ska det hålla på såhär så kan det lika gärna bli höst och vinter!

Usch fiifan!

 

-------------------------------------

 

Macke har precis åkt på jobbet, Eliaz har somnat och jag sitter här och är T R Ö T T.

Jag har tagit en kaffe för en stund sen men den hjälpte då fan ingenting, lika trött är jag förde. Funderar starkt på att joina sonen i sängen 5, 10 ... eller 60 minuter. ;) lockande, javisst!

 

Annars då. Allt går bra här hemma.. det rullar på rätt så bra. Eliaz har varit rätt så grinig på senaste men det är ju pga tänderna.. lillstackarn! önskar jag kunde hjälpa honom mer än att ge något kallt att bita på.

Det negativa med att han fått tänder räätt så tidigt då jag helammar är ju att han märkt att man kan bita mamma. och roligt är det, tycker han! :) men inte jag. ajaj. Meeeen , det hör väl till :)

 

Jo föressten så har det vänt för min stora älskling. Saker och ting känns bättre och förhoppningsvis så BLIR allt bättre.. hela familjen kan känna sig trygg! jag är så glad för hans skull! I fredags fick han beskedet och han blev sååå jätteglad! Tänkte vi skulle fira med en middag på glada kocken, hela familjen :) mysigt!

 

Helgen har varit helt underbar, vi har varit i rosvik och hälsat på pappa i stugan. Vi åkte på torsdag och kom hem i lördags. Fytusan vilken sommarvärme det har varit.

På torsdagen då vi kom dit så åkte vi in till piteå och shoppade, på fredagen åkte vi in till luleå och fortsatte shoppandet där ;) oj vad mycket fint vi hittade till hemmet, åt Eliaz och givetvis åt oss själva också !

Näääej, nu ska jag ta och stänga mina gröna en stund innan busungen vaknar!

 

 

en jättesöt Eliaz!

 

 

Kram på er!


Födelsedag!

Åhh jag har haft en HEEELT underbar födelsedag igår (och idag;) ), tack vare alla nära och kära. Fan vad jag älskar er! =)

 

Sista gästerna åkte hem för sisådär 2 timmar sen och vi är jättetrötta.. Eliaz slocknade för inte så längesen. Jag och Marcus är rätt så slut men vi har mycket att göra.

De håller på att gräva här på gården och gubbarna har tydligen grävt sönder vattenledningen, så vi har varit utan vatten i flera timmar. När de väl hade lagat ledningen så hade det ju såklart kommit in grus där så det har bara sprutat vatten blandat med grus inne på toan.. JIPPI!!!! :( Det har varit en kille hit och fixat så vi har fungerande vatten men nu återstår det bara att städa!

 

 

Nu vaknade visst lilleman! Hörs senare eller ikväll.

 

Kyss

 

 

 

 

 

 

 

 


Vårat hjärta


En liten film..

 

Charmtrollet!


.. En liten tand har tittat fram ..

Gokväll !

Har kommit hem från stan för nån timme sen, de har haft kvällsöppet till 22 så jag och Evelina passade på att shoppa lite, det var lite billigare också =) Hittade bland annat kläder åt Eliaz, kalsonger åt Marcus osv .. =)

 

Eliazen har somnat ganska nyligt och snart kommer Marcus hem från jobbet, Skönt att ha hela familjen samlad! Jag har längtat efter sängen hela dagen så det ska bli gooode skönt att lägga sig och sova.

 

Jo föressten, som rubriken lyder. Eliaz har fått sin första tand så nu fick jag förklaringen till varför han varit så grinig den senaste tiden =) ååh vad min älskling börjar bli stor, snart hela 6 månader gammal. Tiden rusar iväg <3

 

 

Nu kom Marcus så nu ska jag hinna mysa med honom innan john blund kommer på besök.

 

 

Godnattkramar!

 

 

 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu